Jumaat, 8 Mac 2013

Shopping: Uniqlo Penang Opening 8 March 2013

 
 
Entree ni nak cerita pasal ketibaan Uniqlo yang dinanti-nantikan di Penang. Sebenarnya saya tak tahu pun yang Uniqlo ni  famaous sangat, cumanya niat saya nak cari seluar jeans murah seperti yang digembar-gemburkan kat dalam flyers. RM49.90 for men jeans ok kan?
Maka masa lunch saya pun mengajak lah rakan-rakan saya untuk lunch di Quensbay Mall. Setelah lunch cepat-cepat, terus naik Uniqlo di first floor  cepat-cepat. Sekali bila sampai rupanya kene beratur panjang........ Ayaiyaiyai.....
Tapi sebab hari ni saya MC gara-gara sore throat yang masih belum pulih maka saya pun beratur la.
Overall macam banyak jugak lah pakaian yang murah. harganya berpatutan. Jalan punya jalan sorang-sorang maka saya amik lah selai sorang, saya amik shawl  tudung sehelai, untuk Miqael saya amik baju tshirt sehelai dan untuk suami saya amik lah seluar yang RM49.90 tu. Tak tahu lah suami saya suka atau tidak. Kerana dia seorang yang memeilih sangat. Nak seluar jeans semua mahal-mahal. Pepatah mengatakan ukur baju di badan sendiri kan... tapi suami saya ukur seluar di badan org lain yg besar dari dia.... Wahahahha...
Saya kuat mengatakan yang dia tak suka seluar yang saya beli ini, tapi takpe nanti saya update k, samada die suka atau tak. :)
 
dah pilih-pilih nak bayar pun saya kena beratur k... Fuhhhh mencabar sungguh Bersopin kat Uniqlo ni. Ke orang kat Penang ni banyak duit sangat suke sopim. ??????
 
K lah till here then, layan lah picture kat atas ni.
 
 
Regards
Fynadegreat.

Catat Ulasan