Ahad, 3 Mac 2013

I know its march but hello 2013!!!

Lama kan tak tulis blog? Kenapa?
Sebab saya busy sangat denga rencana kehidupan saya sejak kebelakangan ini.
Tapi biasalah sebab utama malas sangat kan. Tiba2 malam minggu ni teringat pulak nk mencoret di blog kesayangan saya ni.
AMN dah tidur, dia demam lagi, kesian anak mummy kan. Last week demam, sehari terus baik selepas opah, aichu n makngah dtg visit. Tapi minggu ni takde siapa dah nk melawat AMN, so mummy je lah jaga ok.
Dulu masa AMN baby, bila demam je, penat mummy pecah kepala diagnose ape puncanya. Tapi sekarang ni dah takde camtuh, anggap je lah ujian dari Allah. Maybe kifarah dari tuhan terhadap mummy kan. So disamping rawatan melalu ubat banyak2 lah merawat diri sendiri yang penuh dengan titik2 hitam ni kan. Insyallah
So nak share sikit apa yang aku busy sangat sekarang selain dari kerja di planet blue. Owh yes last saya bakal melanjutkan pelajaran saya ke peringkat postgraduate. Insyallah, tolong doakan ye kawan2 semoga semuanya dipermudahkan. Satu ujian dah settle, IELTS. Alhamdulillah pass in 1 taking. Walaupun tak lah success sangat tapi layaklah untuk masuk universiti tempatan ini. So next step kena apply universiti and prepare sikit2 tajuk research.
Nervousnya nak masuk study ni kan~~~
Chowsinchin

Picture menunjukkan AMN sedang lena tidur tanpa baju tapi sekali sekala batuk teruk. Kesian die kan.

Catat Ulasan