Sabtu, 4 Jun 2011

04062011 : Breakfast koey teow sup ipoh yang best

Hari ni first time bawak Miqa g breakfast kat luar. Tak lain tak bukan tempat favaourite kat ipoh yang wajip pegi if aku balik - Koew teow sup fishball kat stadium Ipoh.Sedap oooo... Kat penang mmg takde....
Since Miqa lahir aku asyik suruh hubby tapau je tapi rini hubby cakap " Miqa pun nak jalan2 juga" So aku pun bawak la berbekalkan EBM 3oz.
ALhamdulillah dia mmg tak meragam siap bersembang2 dengan jiran meja sebelah. huhuhuhuhu....
Tapi at last EBM tu berbuang jugak. Membazirnye..... 30minit hasi tuaian tu... :(

Jumaat, 3 Jun 2011

03062011: Weekend di Ipoh lagi

Weekend ni kat ipoh lagi. Sejak dah jadi mummy ni rajinye miqa balik ipoh melawat opah.
Dikala aku menulis ni Miqa tengah merengek-rengek kat sebelah aku ni, tapi daddy die yg memhandle. :)