Ahad, 29 Mei 2011

Ipad2 on the way.

Believe it or not, i had place ipad2 via online and it takes 2 week to get it. Hmm the main intention beli ipad2 bcoz for Miqa brain development (kononye lah). Tengok2 nanti aku yang sibuk2 guna tu. Hmm tak sabar2nya nak receive Ipad.

Terketar-ketar tangan beb, nak proceed item RM1899 through online. But i don't have other option as both Harvey Norman and Switch doesnt take any order anymore as the waiting list was 2 long 200 ppl++.

Mode: Waiting for ipad. tak sabar2nye. Daddy x boleh cbuk2 ngan Ipad miqa..

29052011: Kenduri-Kendara

1st time makan kenduri kat area rumah ni after 5 years duduk sini. Semenjak babysitter Miqa kat blok yang sama,maka kenalah pandai hidup berjiran. Sebelum ni kami suami isteri spt kera sumbang. Terperuk je dalam rumah,tak bercampur masyarakat lgsn... People do change as the age change...

Bawak Miqa g kenduri doa selamat tu, die bantainye nangis kat situ cepat2 daddy bawak di naik atas balik tingallah mummy sorang2 terkontang-kanting.

Wah!!! baru mummy sedar kat kenduri tadi ramai yang kenal Miqa, sampaikan mummy pun x kenal derang.... Terasa malu pulak selama ni tak bercampur ngan org lgsn...

Moral of the story: berbuat baiklah dengan jiran2. :)

Khamis, 5 Mei 2011

I'm ofdicially a mummy now

Serious lama nya tak update blog. Alot of thing i want to share tapi MALAS mengatasi segalanya. But in a summary I'm officially a mummy to Afraz Miqael now. Insyallah if rajin i will update more.


Pic of miqa during few hours after delivery: