Ahad, 29 Mei 2011

29052011: Kenduri-Kendara

1st time makan kenduri kat area rumah ni after 5 years duduk sini. Semenjak babysitter Miqa kat blok yang sama,maka kenalah pandai hidup berjiran. Sebelum ni kami suami isteri spt kera sumbang. Terperuk je dalam rumah,tak bercampur masyarakat lgsn... People do change as the age change...

Bawak Miqa g kenduri doa selamat tu, die bantainye nangis kat situ cepat2 daddy bawak di naik atas balik tingallah mummy sorang2 terkontang-kanting.

Wah!!! baru mummy sedar kat kenduri tadi ramai yang kenal Miqa, sampaikan mummy pun x kenal derang.... Terasa malu pulak selama ni tak bercampur ngan org lgsn...

Moral of the story: berbuat baiklah dengan jiran2. :)
Catat Ulasan