Ahad, 23 September 2012

SHARING: I'm using Skin79 BB cream

Hello semua
Pagi-pagi ni saya nak share pasal product Skin79. Pada yang tak tahu Skin 79 ni merupakan sebuah company dari Korea dan ia juga salah satu antara peneraju utama BB cream dalam DUNIA. Dari mana saya ambil fakta berani ni? Mestilah dari wikipedia :)

Apa itu BB cream? BB cream ini adalah sejeni cream 10 dalam 1. Kerana dilah mousterizer, dialah, foundation, dialah sunblock, dialah merawat kulit dan bla bla bla. Yang paling best bila kita pakai2 die terus absorb dalam muka kita untuk menyesuaiakn warna kulit kiat itulah sebab dia takda banyak tone macam foundation. Saya sendiri dah pakai BB cream ni hampir 3 tahun. Hasilnay memang tidak mengecewakan lah.
No minyak-minak, No jerawat2, No clog2.... Satisfy sangat.

Saya bukanlah nk memuji kecantikan diri sendiri, tapi saya cumanak share product yang marvelous ni. Lagi pun saya bukanya pengeluar Skin79 tapi saya penjual dan penguna Skin79 :)

Kepada yang nak tahu:
Jenis kulit saya : Sensitive skin, dan acne prone, n oily




P/S: Saya bukan laha pakai SKin79 ni sahaja untuk wajah saya. Ada beberapa barangan lagi. Insyallah kalaua ada masa saya share lagi OK....
Catat Ulasan