Sabtu, 15 September 2012

Review Homemade Krim Rambut Kelapa Dara

Post kali ni saya nak buat review tentang Krim Rambut Kelapa Dara. Mula-mula saya saja beli sebab kakak tu dah banyak sangat bagi info pasal kelapa dara kat saya, tak mahal pun harga dia RM15 sebab promosi.
Khasiatnya, boleh melembutkan rambut serta melembapkan rambut. Dalam hati saya mesti lah busuk minyak rambut kelapa ni.
Tapi bila balik saya pakai, series wangi dan texture die sangat lembut. Then after saya cuci rambut , memag rambut menjadi lembut..... Owh lepas ni saya nak tukar tak nak dah pakai minyak rambut loreal yang mahal itu RM60 1 botol kecik......


Catat Ulasan