Jumaat, 7 September 2012

Happy Birthday daddy - 30th


Hmm sedapnya ice-cream cake from Baskin Robbin. Kek ni ada 2 layer, 1 layer cake, 1 layer ice cream. Saja je ambil 2 layer, because i dah predict yang baby Miqa mesti sibuk-sibuk nk makan cake kan. Here you go, memang betul lah naluri seorang ibu, Miqa yg makan macam sedap sangat. Owh I'm not so homemade kan....Ade pulak bagi baby makan kek manis. Tapi tapi tapi takpela he's my son let me decide what is the best for him.

Semalam dah 30years dah husband ku, owh so old..... im still young 2X years lagi :)
Makin dah tua ni makin risau pulak dengan achivement diri sendiri kan, Its time to plan a better future.
No matter what he is I will always love him and appreciate him as what he is. Bukan senang tau nak dapat suami, ramai je rakan-rakan seperjuangan no boyfriend. So kepada women out there plz do appreciate your husband.

Oklah nak pergi siap-siap pergi makan ngan rakan-rakan sebiznes... Chewahhhh, ada macam milionaire punya bunyi tak....

Bye take care....
Catat Ulasan