Sabtu, 8 September 2012

Restoran Pen Mutiara, batu maung review

Hari ni I nak write tentang Restoran Pen Mutiara, Penang. Sepanjang I duduk penang dor 7 years ni at least dah 7x kut makan kat sini. The specialities is kari kepala ikan, yg agak marvelous la among all in Penang.
Last night pergi sempena celebration birthday my hubby and sempena joint venture Kami Group. (Insyallah will tell more about this later). It was 6 of us + 4 kids. Kami ambil set A which total bill cost of RM240 for 8 people. Moderate price?
Tapi the enviroment was nice, clean and if you have babies, yes it is baby friendly.
Miqa pun sangat suka makan kari kepala ikan ni okie... like daddy like son. Lauk dalam set ni consist of nasi, kari kepala ikan, ikan masak 3 rasa, kangkung belacan, kerabu mempelam, telur dadar, sotong tepung... hmm itu je kot yang i can remember.
Overall we're happy tonight sebab can unite together. Looking foward for a long term friendship. :)
Attach picture kari kepala ikan buat santapan korang semua.



Catat Ulasan