Rabu, 30 Mei 2012

Life mission

Tadi siang masa training 7 habit, insructor tu suruh spend 30minute to write life mission. Imagine masa birthday 80 tahun , apa achievement yang aku dah buat. Seriously sangat tak boleh bayang. Jgn kate 80 tahun, mission for another 5 years pun aku memang takde. Yang nyatanya2, hari2 pergi kerja, buat routine work, cukup masa tidur. Pas tu pusing la lagi, hari-hari pun sama. So rasanya dah tiba masa untuk aku menulis mission aku....
Hmm tapi rasanya takyah la aku share kat sini kan, cukuplah sekadar untuk aku seorang je... sebab rasanya mission saya sangat ambitious.
Okbyebye
Catat Ulasan