Isnin, 14 Mei 2012

Entree moody

Morning everyone
Hari ini pagi-pagi bangun siapkan semua apa-apa yang patut. Pagi ini senang sangat bangun, kenapa? Sebab semalam saya tak boleh tidur. Petang minum Nescafe dibancuh oleh hubby sempena mother's day. benarnya tak boleh tidur sebab Miqael asyik bersin-bersin. Bersin ni selalu tandanya nak selsema, then batuk and finally kahak yang menyebabkan Miqael bernafas laju. Risau Risau Risau.
Kenapa risau? Sebab frequencynya macam dah meningkat, 2 minggu lepas baru je baik, ini jadi balik. Risau sungguh mummy.
Fikir-fikir, allergies ke, asthma ke, viral innfection ke? and bla bla bla. Rasa macam malas nak bagi makan ubat dah sebab makan ubat hanyalah merawat tapi punca sebenar masih tak tahu. Harapkan suami, very tak supportive asyik asyik suruh makan ubat doctor. Bukan lah nak selidik kenapa macam tu?
Last 2 week saya mengesa doctor nak buat allergy test tapi 2-2 doctor tak bagi. Ridiculous katanya. "So if your son allergy to air, is he going to stop breath? " Terkedu sekejap nak cakap apa?
Hmm saya berharaplah balik nanti, babysitter tak cakap Miqael selsema.
Doa-doakan lah ye kawan-kawan.
K lah saya nak pergi breakfast and masuk meeting.

Mood: Sangat takde mood untukl bekerja hari ini. Tapi ustaz cakap jangan culas bekerja nanti tuhan turunkan macam-macam musibah, spt kekurangan duit, anak selalu sakit. uhuk uhuk.
Catat Ulasan