Rabu, 13 Julai 2011

13072011 : Miqa new car seat

Di kala ni 1040PM, miqa baru je tido. Barulah ade chances pegang lappy sambil survey2 car seat Miqa yang baru. *Wink, Wink* Yes, mummy gonna buy u a new carseat, baby....
Tapi agak clueless, from past experience, dah beli baby seat cum carrier for newborn yang agak murah dah x branded lgsn. End up Miqa mcm x mau duduk je kat dalam tu, maybe he's not feeling comfortable kut. So lesson, janganlah kedekut sgt, belilah yang agak comfortable utk baby. :)
Tgk Graco, Britax, Recaro mcm sgt suka tapi aku sangat takde duit pulak untuk car seat yang $$$$.
SO after filter maybe consider beli SCR or Mydear. But who knows tetibe dapat durian runtuh ke. Hihihhih.
Mode: Still searching a good carseat for Miqa
Catat Ulasan