Sabtu, 9 Julai 2011

09072011: Miqael nursing in public

Weekend di Ipoh lagi. Dikala orang lain bz demostrasi BERSIH kat KL aku pulak bz berwindow shopping di sana sini. Dari warehouse sale sampai ke parkson ipoh parade. Terasa geram dengan hubbyku yang bulan ni sahaja 3 helai seluar JEANS yang die beli. Yang paling hebat ARMANI, LEVIS, LEVIS... Gaye bersoping mcm org kaya... Such a waste, yang mak aku pulak cakap biar le dah die berduit... APAKAH? I swear sampai end of year jangan berharap nak beli lagi seluar JEANS yang mahal begitu.....
Sampai kat PARKSON tibe2 kasut ZANGTOI ade offer 50%. Phewwwww berpinar mataku, tapi belum sempat aku try Miqa dah buat hal nangis2 (Time daddy beli sua x mau pulak nangis) Tanpa berpikir panjang selamba je aku g breatfeed kat kerusi rehat2 (nafus bershopping mengatasi segalanye) dalam parkson tuh dengan harapan dah kenyang boleh aku explore ZANGTOI ag. Malangnye lepas dah kenyang pun Miqa nangis gak... Haizzzz.


Maka kami pun beredar ke parking dan pulang. I'm thinking in a postive way,maybe kat Penang ade kasut yang lebih hebat dengan sales yang lebih hebat, tu pasal Miqa tak bagi mummy beli ZANGTOI. Sob Sob
Catat Ulasan