Ahad, 10 Julai 2011

10072011: Kasut baru Miqa n Koew Teow Kicap

Breakfast kat Megoplex, Ipoh, perkena koewteow kicap. Sedap wow..... Then jalan-jalan kat tempat baby jumpa kasut.


Opah nak miqael pakai kasut mcam ni, bukannye stoki manjang
Lalu opah pun beli kasut itu. Then jalan-jalan lagi jumpa sepasang kasut ag, maka mummy pulak yang beli.



On the way nak balik tiba2 kat Heritage hotel ada banner handbag sales (COACH, LONGCHAMP, PRADA) maka kami pun saje la sibuk2 di tempat kejadian. Tapi semua pun tak best, macam local pun ade maka kami pun bergambar je di hotel :)



Tapi hari ni mood Miqa macam swing2 je, macam sakit pun ade . Balik rumah asik nan nangis je, pantang letak bawah je nangis. Bile dukung pun nangis kecuali mummy die je dukung okie. Confuse2 nape lah anak mummy ni. Risau sakit pun ade
Catat Ulasan