Isnin, 11 Julai 2011

11072011: Hughies Dry Vs Petpet

Entry kali ni no picture okie, cuma sekadar luahan hati seorg mummy.
Sikap aku yang suke sangat try and error membuatkan aku try semua jenis diapers yang berada di market tambah2 kalau ade sales kat TESCO, GIANT dan seangaktan denganye. Tapi Petpet tetap favourite.
Memadangkan Miqa punya usage monthly mencecah 180 keping maka memang aku try mcm2 brand la, tapi yg penting Petpet mesti 1 packet besar.
Bulan nih aku beli Hughies Dry and Petpet.
Tapi lepas usage beberapa kali rasa macam tak suke pulak Hughies ni sebab:


  1. Size yang kecik, walaupun M tapi still kecik. Sian Miqa dah la chubby.

  2. Cepat bocor, hubby dah buat experiment tuang 1 gelas air kat Hughies and Petpet hasilnye mmglah Hughies tuh bocor.

Maka lepas ni katakan tidak pada Hughies dry. Sekian

Catat Ulasan