Ahad, 31 Mei 2009

Farewell Wis and yatie at Johnny's restaurant


Wisatawati and Yatie gonna leave intel to pursue their own interest in her life. As for that we plan a mini farewell party as a token of appreciation for being a great friend. Mula-mula plan nak ke Seoul Garden at Gurney Plaza tapi at last disebabkan Issac busy dengan meeting penetuan cubicle till 12 and Yatie pulak nak fetch adiknye di airport, so finally we decide to do it in Johnny's at Queensbay Mall. Tak dapat Grill pon steamboat pon jadik la.
Rasa sedih pulak makin lama makin berkurang kawan-kawan kat Intel. Tapi apa-apa pun to both of you nanti calling2 la nk jemput makan nasik minyak.
Pasal gambar pulak, nape gambar yatie sorang2, heheehe. Actualy no special reason, Yatie kena balik awal so we don't have picture to show all 5 of us. So aku tempek je la picture yatie sorang then 4 of us.
Thanks to Issac, Affa, Yatie, Wis and adik Yatie for jayakan event ini.
Nanti farewell aku, korang sumua kena balik Penang balik utk farewell kan aku. :(
*More picture will be in my picasa.
Catat Ulasan