Rabu, 4 Disember 2013

Update progress of a student life

Ramai tanya, macam mana student life? Hows your study doing? Mesti banyak masa lapang kan, duduk rumah goyang sambil goyang kaki makan pulak m'n'm bersalut coklat... Hmm sedapnya!!!!

Tapi ternyata silap  tanggapan itu, hariku bermula seawal 8am sampailah 5PM  hari - hari. Tanpa boleh curi tulang. Masa aku bekerja dulu, banyak slot boleh curi tulang ( Baru sedar yang di mana keberekatan aku mencari rezeki itu) Kenapa? Asignment banyak sangat wei.... Kadang - kadang ada terasa give-up. why im doing this? Tapi cekalkan minda, tabahkan hati sahaja  yang ku mampu besertakan banyak2 doa kepada yang Maha Esa.

No matter how, the game must be complete kan. Takkan nak tinggal separuh jalan. It is sooo not me doing things half way.

Till here, nak cari mood buat assignment Distributed System ni. Ada siapa2 expert map reduce tak?


Regards
#fynadegreat
Catat Ulasan