Sabtu, 26 November 2011

Selama Tinggal Zulhijjah, Selamat datang Muharam

Selamat tahun baru kepada semua orang Islam. Harap-harap tahun baru ni disambut baik oleh kita semua. Apa resolusi korang semua? Resolusi aku? Hmmm tahun2 ade resolusi tapi tak penahnye keep track if tercapai ke tak. Tadi masa solat Maghrib, ingatkan nak bace la doa pembuka awal tahun, lepas abis doa Miqael pun memanggil2 dengan tangisan yang kuat. :(.. Hari ni mood Miqael sangat tak baik,  ape kene ntah. Nevertheless what, I only hoe few things happen this year.
  1. Kelurgaku diberi kesihatan yang sihat-sihat. Dilindiungi dari segala wabak penyakit dan bencana alam. To be specific to my beloved son, Miqael. Bukanya apa dah serik aku dok dalam Hospital 1 week. Kesian sangat si kecik ni tak bermaya.
  2. Semoga rezeki kami sekeluarga diberkati oleh Allah SWT, dah dimurahkan rezeki kami lagi.
Thats's the only thing i can think right now. Chiow~~
Catat Ulasan