Rabu, 30 November 2011

Mia dan totok darah serta urut baby.

Totok darah tu mende?
Extract from http://www.totokdarah.com/ "TotokDarah (acupressure therapy) adalah metode pengobatan dengan menggunakan sepasang stik perak untuk menekan simpul-simpul syaraf di tubuh agar peredaran darah menjadi lancar."

Confuse bukan bahasa melayu? Memanglah sbbnya totok darah ni org indonesia yang buat. Di kala demam-demam ni tiba2 Mia call cakap dia ada kat Malaysia. Aku pun ape lagi cepat-cepat suruh die datang suruh menotok aku. :) (lain mcm bunyinye)

Macam mana aku kenal Mia ni? 2 tahun yg lepas zaman2 x kahwin lagi aku gemar pergi buat keje yg konon2 menjaga kecantikan - menaikan aura seri muka. Padahal boyfriend yg kini husband cakap muka aku sama je takde seri pun. Huuhu.

So harapan selepas berterapi ni, mga cepat sembuh dari kedemaman yang melanda ni. Owh ya Mia suruh aku promote servicenya kepada org ramai. Just in case siapa-siapa berminat silalah call Mia - 0164075645. Die berada di sini sampai hujung tahun then lepas tu chalo balik Medan.

Ha lagi 1 yang best die pandai memurut baby, which i think mmg rare org malaysia pandai urut baby. Mesti ramai yang akan kata "Gila apa urut baby?, nanti salah urat la, memudaratkan la..." Well ini personal opinion aku as i have try before and no harm on the baby itself, siap lepas tu Miqael tido dengan selesanye. Kalau korang nak tau experince ku ngan hospital, memphysiotherapy kan Miqa due to kahak yang banyak, caranya sama je mcm tukang urut baby tu, tapi tukang urut lagi nampak profesional dr physiotherapist tuh. Physiotherpist tu tepuk2 or 'cuping' je kt belakang Miqael selama 15minit, thats it.

By the way aku takde pun plan nk memurut baby kat Mia, sbb nnt kene bayar. Buat ape pegi tempat berbayar if boleh dapat free kan.......




Catat Ulasan