Rabu, 30 November 2011

Demam lagi

Hari ni MC lagi, reason....demam.
Adoi lepas Miqa, mummy pulak, then daddy, then pusing balik...
Circle of demam. Ini lah namenye sepakat membawa berkat, sorang demam sume demam. :(
Takpe anggap je ini ujian dari tuhan, pasti ada sesuatu di sebalikknya.
Tapi janganlah Miqael demam lagi, kesian worrrr smapai kene admitted kat hospital.
Tak cukup ngan demam, kaki miqael pulak bengkak akibat nurse tak aware denngan drip yg lari dari sasaran yang sepatutnye. Demam dah baik, kaki pulak bengkak.
Ramai yang cakap "asal x saman je hospital XXXX tu?"
For me as long as everything ok, tak perlu lah saman2 ni.


Catat Ulasan