Selasa, 29 November 2011

Fair world High Chair for Miqael

Yeay Miqael dah ada high chair sendiri. Thanks daddy beli high chair untuk Miqa. From now onwards Miqa tak perlu lah pusin2 1 rumah nk makan dan yg penting mummy tak perlu nak mop 1 rumah stp kali abis makan. Comotnye anak mummy.
Apa yang best sangat Fair World High Chair ni?
Yang best sbbnye design die sama sebijik cam IKEA, cuma ade sticker FairWorld je. Tapi price mahal lah yang ni lagi RM80 kot.

Catat Ulasan