Jumaat, 1 Januari 2010

2010 Countdown at Queensbay Penang

This year we had decided to celebrate the new year at Queensbay Mall, Penang as for last year we had done it at Gurney Plaza, Penang. From my personal comment Gurney Plaza is much more better compare to Queensbaymall. The only reason is the language the used. Just imagine every single words was done in Hokkien/Chinese which is very imposible for me to understand. Up till one extend untill the countdown moment which everyone waiting for, it was done 100% in Chinese language. Sigh~~~ After all i still enjoy to this moment as i can celebrate with my only husband for the 1st year.
At first we went to Pesta Penang which will be closing today. As for this all items will be selling at realy super low price. For example a comforter set is only at RM30 and lots more. Sebenarnya memang tujuan utama kesini adalah untuk mencari dress yang dah memang dah tahu yang mana tanpa perlu dipilih-pilih. Harga sehelai dress hanyalah RM25. Thanks to my hubby for this. I love you so much.
After a while, sudah dapat apa yang diingini kami pon beredar dari sini dan menuju ke Queensbay Mall. As expected before memang keadaan traffic yang sangat padat. Walaubagaimanapun kami berjaya memboloskan diri dari keadaan ini. Setelah mendapat parking at 10.00PM cepat-cepat turun cari tempat makan.
We had our last dinner in 2009 at Dome. Menu for today: beef steak & choc'o ice blended (im not sure the full name) but the taste of ice blended is much better compare to coffee bean and of course the price slightly expensive .



Sesudah kekenyangan kami pon berjalan keluar menuju ke stage yang telah disediakan. For the 1st time theperfomer was Chinese and singing Chinese song and my assumption next will be at least english song but too bad the MC's itself converse in Chinese all the way. Memang sangat bosan sebab tak faham ape benda pon. Muka bosan tapi ceria:

Yang paling kelakar, bila countdown pukul 12 dalam bahasa Cina. Hahahahah. Apa la diaorang nie tak 1 Malaysia langsung. Maka kami pon layan je la bunga api yang ada. Tahun depan sumpah tak nak dah aku datang sini:

P/S: Credit to Magnum sebab berjaya mengorganize kan event yang sangat hebat ini.Terasa seperti seorang foreigner di negara sendiri pulak. Sucks......












Catat Ulasan