Isnin, 12 Disember 2011

Its my birthday

Lalalal, its my birthday. Ape gift yang ku dapat?
Priceless gift: AFRAZ MIQAEL tak perlu lah hadiah2 dah... :)
Secara taklangsung dah tua dah aku ni... Tapi terfikir-fikir apa achievemnt sepanjagng kehidupan aku nih.
Hmm macma risau pun ade dok fikir future ni.

Celebrate lunch kat Golden Triangle jer.... rupa-rupanya o[pah tanjung Miqa pun buat celebration. Kami sampai-sampai kek tinggal suku je. Huhuuhu

No matter what always bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang. N alway berusaha for a better one....

Gambateh
Catat Ulasan