Isnin, 17 Oktober 2011

17102011: Sesi pump 2nd session

Dikala ku menulis blog ni, ku tgh bz mengepump for 2nd session. Production makin lama makin sikit. Tambah pulak dengan kemalasan yang melanda ni, bertambah-tambah la sikit. Now stok susu Miqa kais pagi makan pagi kais petang makan petang. Kalau tak kais susu formula la jawapanya. Kesian anak mummy kan, di usia 7 month dah nak campur-campur. For sure kalau Miqa boleh bersuara, mesti die marah mummy die pemalas nak pump.
Milk booster pun macam2 dah try dr yg murah sampai la yg agak mahal tapi hasilnya sama jugak, mana taknya makan macam2 tapi nak pump keluar malas. Huhuhuhu......
"Ya Allah ya tuhanku, perbanyakkan lah air susu ku ini untuk Afraz Miqael" - Amin
Malas-malas plz go away, come again anotehr day.
Catat Ulasan