Khamis, 6 Oktober 2011

06102011: Routine seorang mummy

Serios lama tak update blog kan?
Kenapa?
Owh ya, saya bz dmenjalani routine seharian sebagai seorang wifey, mummy n pekerja yg rajin... :)
Basically ini lah routine harian ku kini:
Celik biji mata, terus siap2 nak g kerja, siap barang2 miqa nak ke baby sitter, masak makanan miqa.. Nasib baik asben yg prepare breakfast. Thanks asben. 730 hantar Miqa to baby sitter


Then kerja. Dah nama pun kerja mmg sentiasa ada kerja lah... Tapi routine seorg ibu kene pergi mengepump breast milk untuk dibekalkan kepada anak yang tercinta. 3x selama 30mins.


Balik kerja pulak, bergegas Bawak miqa pi sightseeing kalau idak mesti nangis2 nak kua gak, then malam masak or tapau. Lepas tu sibuk cuci botol, prepare miqa food, lipat baju, kemas rumah and bla bla bla.. Tapi thanx to hubby again sbb tolong cuci baju n jemur baju.


Dan kepenatan maka saya pun tidur bersama Miqael ku sayang.


Bangun pagi besok buat lagi routine yang sama.


Kalau dalam program C++ , kiranya loop do~ while memang takkan habis lah.... :) run forever


Catat Ulasan