Jumaat, 14 Februari 2014

2014 : Year of crawling

That is my tagline for year of 2014.
Orang lain dah 1 month plus start new year but for  me its just started.
Kenapa year of crawling? Sebab selepas di kahi-kaji macam2 perkara yang akan dilaksanakan tahun ini masih di fasa merangkak.
Salah satu contoh , to finish my Masters study, itu boleh diambil kira sebagai crawling phase.
Dan ada lah yang lain lagi dekat dalam resolution list myself, my small family and my big family.
Insyallah kalau semua list "checked" nanti boleh update year of walking :). kalau tak continus je la crawling sampai ke sudah.

Tapi alhamdulillah checklist for 2013 80% achievement done for my own record. AT least there is something i can proud of myself dari asyik tengok kejayaan orang lain, lain dan lain. Kenapa kita tak ubahkan positive energy itu kepada diri kita kan?

Semoga tahun 2014 akan membawa kejayaan kita semua. Insyallah kalau ia disertakan dengan usaha, usaha dan usaha. Dan kemudian DOA, doa dan DOA!!!

Oklah got to go now.
Nak pergi pasar!!!

Note: Baru perasan yang tahun baru aku ni start pada Valentine day dan juga Chap Goh Mei!!!

Regards,
#fynadegreat





Catat Ulasan