Selasa, 30 April 2013

Handphone yang hampir rosak

Sebenarnya takde modal nak tulis apa. Teringat nak memkomplen pasla telefon yang almost rosak.
Sekarang saya memakai telefon HTC Desire HD, itu pun hadian dari suami saya sempena melahirkan anak. Owh maksudnya kalau nak telefon baru kena melahirkan lagi?
Owh tidak......

Tengah fikir nak pakai telefon apa, kalau mengikut keminatan of courselah Iphone kan kan kan. No Android please.Terasa nak beli Acer Liquid C1 sebabnya tempat kerja saya buat promotion. Tapi best ke?
Tapi dah pulak nak kena beli ultrabook bulan depan or bulan lagi satu or lagi satu. So kena lah berjimat duit kan.

Kenapa saya cakap telefon saya rosak? Sebab ada ke patut setiap kali orang call saya x takde bunyi tiba2 dapat message dari Digi " You have one misscall" Fuhhh. Camana ni? Dah la asyik putus2 putus bila cakap. Kalau nak kata takda orang kuning dalam rumah, orang lain elok je kan.

Owh lagi satu saya ni pengemar Instagram dan sekarang beralih kepada Keek. No Facebook please... Tapi sebabkan rosak activity saya sangat terbatas. Macam mana?

Takdeke promotion beli laptop percuma smartphone?





Catat Ulasan