Isnin, 22 April 2013

Cara mudah mendapat duit.

Olla reader
Today monday blues lagi. Today?
Rasa macam ari2 monday blue je bile time pergi kerja kan. Korang ada rasa macma tu tak?
******************
Jangan memalas korang, makan gaji kan? Banyak lagi mulut kat rumah tu nak kene suap kan?
Ke korang sebatang kara?
Owh sebatang kara lagi lah tak boleh malas, nanti sapa pulak nak tanggung korang hidup?
******************
Zaman sekarang hidup semua kena pakai duit kan? Boleh tak Hidu p tak pakai Duit??
jawapanya boleh: Credit card kan ade.......
Wahahaha..... Lepas dah Zasssss berbanyak tanggung la akibatnye ye.
Ape akibatnye????
Owh kerja la seumur hidup......
************************
So nak merungut lagi?
Kesimpulanya kehidupan kita sekarang , takde apa yang easy money waima parent uolss kaya raya.
Maka kena lah berusaha. Itu la pepatah mengatakan.
Usaha tangga kejayaan... kan kan kan....
**************************
tapi ada jugak cara nak dapat duit yang mudah sambil2 korang bekerja full time tu?
Tapi macam mana?
Nak tau silah PM saya...... :)

(jangan marah pulak tittle  takde kene mengene ngan entree kan)
Sekian wassalam

Regards
Fynadegreat
Catat Ulasan