Isnin, 17 Disember 2012

Monday blues lagi

Holla
Im here again, wah 2 hari berturut aku memblog... Satu tindakan yang agresif untuk dirikunyang selalu malas2 tulis blog kan. So whats up today for you guys?
Macam aku mcm rutin biase la, bangun pagi breakfast, makan vitamin n g kerja. Kat kerja sepeti biasa la monday blues kan, no mood to work. Tik tok tik tok jam 530 maka saya pun siap2 n balik. Boringkan....
Sampai muka pintu...mummy!mummy ! Nak nenen....haaa xtvt wajip miqael....maka aku pun beguling2 di dlm bilik air cond sambil2 chit chat dengan miqa... Hhuhuh biase la 1st few hor balik kerja mesti rasa mamcam rindu sangat kan...tapi bile dah kul 9 pm, bile lah kau nak tido miqael....mummy serabut ni main air la, main periuk la, bla bla bla.....
And nowwww die dah tidur so here i am writting my blog on my own way without any objective...... Haaa lantaklah takde objective bukanye aku tulis proposal utk white paper ke, conferance ke kan....
This is my own private space but im willing to share with you guys... Ok lah till here... See you again

Ps: miqa dah pandai ckp cubit2 sakit2 bile aku memcubit die.....sob sob pity u lil soldier....

Chowsinchin


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Lebuh Nipah 1,Bayan Lepas,Malaysia

Catat Ulasan