Rabu, 22 Februari 2012

Hapy New Year 2012 guys

Hello
Lamanye tak memblog? Kenapa?
Sebab saya sangat bz, bz sebagai seorang worker, seorang mummy and seorang wife. Owh bznya saya.....
Padahal malam2 sekarang bz main wheres my water by appstore yang the never ending story.

Miqael going to be 1 year soon. Ramai orang kate cepat je ek dah 1 year... Too me tak cpt lgsn..... BTW tgh bz memikir nak buat apa utk birthday Miqa spy menjadi memeroble. Mule2 nak organize party tp x memjadi sbb rase mcm leceh dengan Miqa x boleh berjalan lagi. Nanti end up kene dukung budak 11.5kg tu.

Next ingat nak plan jalan2 dekat2 ni je la. Potong kek.. tada...... thats it. Amik pic upload facebook....tag sana sini.... mwahahha....
Catat Ulasan