Sabtu, 4 September 2010

Alhamdulillah, Syukur Nimat Allah atas kurniaan-Nya



Dah lama tak post blog. Kenape ye?
Owh ye ini kerana kesihatan saya tidak berapa mengizinkan untuk mempost.
Tapi alhamdulillah disebalik tu ada hikmah disebalikya.
To be short on 20 July 2010, I'm officially pregnant for 6 weeks++
Semenjak dari saat itu mulalah morning sickness yang sangat keterlaluan untuk 1st time experirnce macam aku.




  1. Pagi-pagi pening2 + muntah2

  2. Malam sangat letih dan tidur before 10pm

  3. Tak boleh bau masak-masakan (kesian suami aisk kene tapau je)

  4. Tak boleh bau fragarance2.

  5. Suami? Tak boleh bau ke? ---- Hmm yang nie just kidding tak sampai tahap macam tu


  6. Selera makan .... 0%


But right now alhamdulillah dah complete 1st trimester most of the sickness turn down slowly. Moga-moga tuhan sentiasa melindungi aku yang lemah ini. Amin



Catat Ulasan