Ahad, 7 Februari 2010

Hubby bonus + Manhatan Fish Market

7 February 2010 bersamaan dengan suami dapat bonus. Berapa point ek? Adalah sikit.... Disebabkan itu suami telah decide untuk membelanja lunch+dinner di Manhattan Fish Market. This is the 2nd time kami makan di sini setelah 4 tahun berlalu.


Set meal yang kami order adalah Premium Sea Catch Whole Platter. Apa ada di dalam set ini? Hmm banyak benda dalam ni, seekor ikan siakap, banyak ekor udang, banyak ekor sotong, nasi garlic, french fries dan kepah(ini aku tak sure apa nama benda ni, tapi yang pasti rupa dia ala-ala lala tapi besar). Kenyang la makan set untuk berdua ni, rasanya kalau 3 orang pon cukup. Oh ya harga untuk makanan hari ini lagi 20sen nak sampai RM100.


Secara keseluruhannya, i don't really like this set , sebabnya too dry. Takde kuah sangat melainakn sos tartar ngan sos cili. Enjoy the picture.



Jangan tengok orangnya, tengok signboard je yek.



Ini lah setnye.
Catat Ulasan