Selasa, 18 Ogos 2009

Is 2009 Year of Wedding?

Tahun nie rasenye ramai sangat orang sekeliling aku yang berkahwin. Kenape ye? Walaupun zaman ekonomi meleset, tetapi majlis perkahwinan tetap ON. Inilah yang dikatakan Cinta tak menegenal harta benda. :) Tapi bile dah beranak-pinak baru la cinta pada harta benda.
Dalam ramai pasangan yang kahwin tu, aku adalah salah seorang dari pasangan tersebut. ALhamdulillah akhirnya aku telah sah dijab kabul pada 28 March 2009 dengan Si suami setelah lebih kurang 7 tahun bercintan cintun. Wan Teh aku pon berkata " Bagus la kahwin cepat², dari asyik buat maksiat je ke hulu-ke hilir."
Selain dari itu aku senaraikan jugak kawan-kawan & Cousin² aku yang turut melangsukan perkahwinan mereka:

  1. Wan Nadiah & Thien Onn Ming

  2. Faridah Hanim

  3. Aini Zahirah & Nado

  4. Nur Mariany JK & Iqwan

  5. Wan Ibrahin

  6. Hussein

  7. Ibrahim (kawan botak)

  8. Saiful Afendi a.k.a Apek.
  9. Yun
  10. Zaaba & Fadilah

Hmm itu je la yang aku ingat tapi rasenye there will more after this. Moga2 perkahwinan kita semua akan berkekalan hingga ke hujung hayat. Amin




Catat Ulasan