Jumaat, 17 April 2015

2nd pregnancy update: 31 minggu

Lama sangat tak update blog kan.
I'm 31 weeks pregnant. Few more weeks to go before entering another phase.

Baby progress dalam perut mummy:

  • Age : 31 weeks
  • Gender : She
  • Weight : 1.7kg
  • EDD : 15 June 2015
Preparation nak sambut newborn semua tak buat lagi. Only 2 things yang dah complete, beli breastpump and booking mak bidan. Thats it.
Mr husband lately bz sangat, day time kerja, night time bz dengan business pulak.
Myself pun bz berjuang menyiapkan thesis yang bakal disubmit sama dengan due date.
Harap-harap semuanya berjalan lancar lah.
Miqael asyik tanya bia kita nak keluarkan adik ni mummy :) Kadang-kadang kalau fikir macam kesian pulak kat dia lepas ni tak boleh dimanja-manjakan. 4 years dia sorang-sorang je kan. I always answer takpelah lambat sikiit adik keluar, nanti adik dah keluar miqael tak boleh jadi bolster mummy dah malam-malam.

Okay till here.

Catat Ulasan