Ahad, 14 Oktober 2012

Long nap on weekend.

Hari ini hari ahad. Plannya nak jalan2 tengok jelajah anugerah skrin kat gurney plaza at 3PM. Tapi im still here sebab miqael is having long nap from 12 smp la sekarang 4pm. Semalam pun macam tu jugak. Siapa la kau ikut perangai ni tidur berejam2. Kejut pun tak nak bangun, skip lunch. Sanggup tidur. Tapi in positive way baguslah mummy boleh berehat rehat manakala daddy boleh concentrate dlm match.....fifa die.....uhuhuhhuhu. Sekeping picture sicomel cilik.



- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Rumahku syurgaku

Catat Ulasan